pátek 29. prosince 2017

Remington SF4880 Sensitive holící strojek pro muže

Další testování prostřednictvím mého chotě :-). A je to další holící strojek, tentokrát planžetový.
S tímto typem holícího strojku neměl Józa žádnou zkušenost a tak ho testoval opravdu poctivě. Zátěžový test :-). A jak strojek dopadl?



Strojek

Strojek lahodí oku. Je praktický, protože není lesklý ale matný, tudíž na něm není vidět každý otisk nebo stopy po kapkách vody. Můžete ho použít na sucho nebo na mokro s pěnou.


Holení a funkce strojku

Strojek je navržen pro citlivou pokožku. Neměl by dráždit pokožku díky technologii ComfortHybrid, která se liší tím, že oholí vousy na úrovni pokožky nebo nad ní a tím minimalizuje kontakt. Můžete ho s klidem celý omýt a nic se mu nestane. Holící část je navíc obohacena o proužek s Aloe Vera, který zklidňuje, vyživuje a dodává hydrataci. Zadní strana strojku disponuje zastřihovačem pro detailní úpravu. Oboustranné čepele Lift Guide, kterými přístroj disponuje, zajišťují, že i ty nejzatočenější chloupky budou těmito čepelemi zachyceny pro ochranu před zarůstajícími chloupky, protože nezůstanou nesprávně natočené, což by jim proces zarůstání umožnilo.





Obsah balení

V balení najdete strojek, cestovní pytlík, kartáček na čištění strojku, ochranou krytku holící hlavy a nabíječku.



Nabíjení

Nabíjení strojku trvá 2 hodiny a poté vydrží v provozu až 45 minut. Led indikátor na přední straně strojku signalizuje nabíjení, plné nabití čí nízkou baterii.



Závěrem

Dle mého muže tento strojek holí nejlépe ze všech, které měl možnost testovat či které vyzkoušel. Netahá, je příjemný na pokožce a i proužek s Aloe Vera na strojku není nadarmo. Je lehoučký, dobře se drží a nedělá nepořádek. U nás tedy uspěl zatím nejvíce ze všech :-).


Děkuji zastoupení firmy Remington za možnost testování výrobku. Tento produkt značky Remington mi byl věnován na vyzkoušení společností Spectrum Brands.
Strojek lze zakoupit zde: https://www.alza.cz/remington-sf4880-e51-d5119153.htm

Žádné komentáře:

Okomentovat