středa 12. prosince 2018

Žehlička Remington Keratin Protect S8598 - recenze

Tuhle žehličku bych dokázala vystihnout třemi slovy. A která to jsou Vám v článku prozradím :-).

Když ji uvidíte na internetu na fotkách e-shopů, tak si řekněme popravdě, že působí dojmem "neurazí nenadchne". A to jsme přesně my ženy, prvně koukáme na design, na barvu, na cokoliv jen ne na funkce. Má to tak nespočet mých kamarádek a mám to tak i já :-). A pradávnou pravdou také je, že obal a vzhled prodává. A třetí pravda je, že spousta věcí vypadá lépe v reálu než na fotce, toto platí i o některých lidech :-D. No o sobě si to myslím také :-D!

Podívejme se tedy  na zoubek žehličce, jak to je s ní.

DESIGN


Jakmile ji vezmete do ruky, zjistíte, že je to povedený kousek. Na fotce se může zdát nevýrazná, ale ta kombinace barev je prostě KRÁSNÁ. Takže opravdu je lepší mrknout na ni v prodejně, protože na eshopu se Vám nemusí zdát tak líbivá, jak ve skutečnosti je :-).




MANIPULACE


Je lehoučká vlasy vyžehlíte raz dva a vlnky zvládnete taky :-). Není to žádné kopyto, je pěkně úzká a PRAKTICKÁ, takže navlněné vlasy máte do 5 minut. Pokud jich tedy nemáte nekonečno :-D.





FUNKCE


Žehlička je NABUŠENÁ. Je vybavená inteligentním senzorem, který vlasy chrání. Kontroluje vlhkost vlasů a hlídá, aby teplota keramických destiček napuštěných keratinem a mandlovým olejem nebyla příliš vysoká a neničila tím vlasy :-). Na mých vlasech jsou mikrokondicionéry v destičkách opravdu znát a vlasy mám hebké na dotyk :-).



Nastavit ji můžete na 5 teplotních stupňů a nebo ji rychle nahřát do 15 vteřin dlouhým stlačením tlačítka +. Naopak podržením tlačítka - si uzamknete navolenou teplotu, abyste ji při žehlení omylem nezměnili :-).




Žehlička se po 60 minutách sama vypne, skvělé pro takové jako já, když si odběhnete k hlasitě ozývajícím se dětem a zapomenete, že nemáte vyžehlenou druhou půlku hlavy :-D.


PŘÍSLUŠENSTVÍ


No a také ji můžete zamknout, aby byly plochy u sebe, vložit do praktického pouzdra a schovat do skříňky nebo hodit do tašky a vzít s sebou na cesty :-).





Definici žehličku třemi slovy podle mě jste v článku asi už objevili :-). Je krásná, praktická a nabušená. Takže ideální kombo. Co na ni říkáte? A jaká funkce by u Vaší žehličky neměla chybět?

Mějte se krásně a vlasům zdar :-)

Domi 


Děkuji zastoupení firmy Remington za možnost testování výrobku. 
Tento produkt značky Remington mi byl věnován na vyzkoušení společností Spectrum Brands.

Žádné komentáře:

Okomentovat