neděle 1. července 2018

ALBI Crayola sada pro děti - stojí to za to?

Než se narodila Juli, přemýšlela jsem, co Barunce pořídit, aby se na chvíli sama zabavila. Třeba během kojení, protože samozřejmě, že Juli nenakojím šup šup za 3 minutky :-). No a protože kromě vášně pro auta je také vášnivou malířkou (a čtenářkou, tanečnicí, sportovkyní, zpěvačkou.... :-D), věděla jsem přesně, co zvolit :-).


KREATIVNÍ SADA CRAYOLA





Sada obsahuje 50ks kreativních pomůcek. V kufříku najdete fixy, voskovky, pastelky, papír, samolepky a nůžky. Vše v kufříku je netoxické, což je pro mě důležité, protože baru má samozřejmě období olizování všeho možného i nemožného, takže ji musím stále hlídat. Navíc by vše mělo jít krásně vyprat z oblečení a to bylo velké lákadlo :-D! Asi chápete, že děti si s oblibou kreslí nejen po rukou ale i po oblečení :-D.









No a v praxi? Samozřejmě že fixy ochutnala, modrá byla všude, ale Baru to nijak nepoznamenalo :-). A oblečení? Nějaké kousky to sice poznamenalo, ale od narození Barunky říkám, že má oblečení, aby ho nosila a ne proto, abychom na něj obdivně koukali :-). Se sadou jsem vcelku spokojená, jen papírový kufřík takto malému dítěti moc nevydrží. A faktem je, že musím občas sadu někam schovat, aby Barunku stále bavila, ale účel splnila :-).




Žádné komentáře:

Okomentovat